ieder mens is uniek, met een eigen karakter en geschiedenis

Wie ben ik?

Ik ben Pamela, uw coach die u helpt weer met vertrouwen grip op uw leven te krijgen, of dat nu in uw loopbaan, uw werk of uw privé-leven is. Ik werk doel- en oplossingsgericht, ben rustig en empatisch maar kan ook een spiegel voorhouden en confronteren. Ik zal u helpen verbindingen te leggen tussen gedachten, gevoelens en gedrag.

Ik vind het belangrijk goed naar u te luisteren en goed te begrijpen wat u zegt en niet zegt. Daarbij laat ik u in uw waarde. Ieder mens is uniek met een eigen karakter en geschiedenis, daar heb ik geen oordeel over. Belangrijk is dat u zich veilig voelt in het contact met mij. U mag erop vertrouwen dat ik zorgvuldig omga met wat u mij vertelt. Wanneer ik het idee heb dat ik niet de aangewezen persoon ben om u te helpen zal ik dat eerlijk aan u vertellen en u doorverwijzen naar iemand die dat wel kan.

Ik ben gecertificeerd NOBCO-EMCC practitioner coach en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Ik werk volgens de ethische gedragscode met daaraan gekoppeld het klachtenreglement.

mijn achtergrond

In 1998 heb ik de opleiding Fysische geografie, specialisatie kustsystemen, aan de universiteit afgerond. De beelden op deze site verwijzen naar waar mijn loopbaan gestart is. Ik snap als geen ander hoe ingewikkeld het kan zijn er achter te komen hoe je je loopbaan richting moet geven. Het gaat niet alleen om interesses. Het is een combinatie van interesses, waar je passie ligt en wat je goed kan.

Na enkele jaren kwam ik erachter dat in het coachen van mensen deze drie aspecten (interesse, passie en competenties) samenkomen. Ik heb de opleiding post hbo Forensische psychiatrie, basisopleiding Gedragstherapie en cognitieve therapie, masterclass Loopbaancoaching en leergang Professioneel coach afgerond. Tevens ben ik gecertificeerd voor de ZAP-Q en HFMtalentindex online assessments.

Bijna 7 jaar heb ik binnen de forensische psychiatrie (tbs en polikliniek) gewerkt waar ik cliënten van 12 jaar en ouder heb begeleid in het vergroten van sociale vaardigheden, het onderkennen van denkfouten, het vergroten van de impulsbeheersing/agressieregulatie en versterken van de morele ontwikkeling. Hierna heb ik ruim 7 jaar gewerkt als studieadviseur bij een groot opleidingsinstituut. De afgelopen jaren heb ik coaching en trainingen gegeven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaan en beelddenken.

Wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact op voor meer informatie!

neem contact op

uw coach
NOBCO
EMCC
CoachingMonitor
CRKBO
Team Toppers
LEREN LEREN Methode
Onderzoek Beelddenken
Carpe Vitam coaching partners:
coachfinder
Ik voldoe als coach aan de strenge kwaliteitseisen van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine
“ Pamela is een fijne coach die me meer over mezelf heeft leren ontdekken. Ze heeft me diverse tools aangereikt om meer uit mezelf te halen, waardoor ik met meer energie naar mijn werk ga. ”

Martijn (37 jaar) - loopbaancoaching

Carpe Vitam coaching : Uw coach